Het Event

De 3e editie vindt plaats op vrijdag 8 maart 2024

De derde editie van het Deken van Miert Penning Gala vindt plaats op vrijdag 8 maart 2024 in de prachtige voormalige kapel van de Zusters Franciscanessen in Veghel.

Onze partners voor de derde editie van het Deken van Miert Penning Gala

Premium partner

Bol Adviseurs en Mars Nederland

Partner 

Gemeente Meierijstad, Zenzo maatschappelijk vastgoed, Van Berlo Bedrijfsvloeren / Van de Beeten, Sligro, Vanderlande Industries, HOBIJ, WOP Events, Fysiomaatwerk, NEW Brand Activators, Zonnelux, BEK 1 op 1 publiceren, Area Wonen, Trendsetters Styling & Inrichtingen, Rabobank Meierij &  Maashorst, Bouwbedrijf van de Ven, Royal Swinkels, Fieke Slippens-van Laarhoven, Hutten Catering, Stichting Bob Verheeke Fonds, Louwman, Scanshare Applications, Claassen Uitvaartzorg, Zelda People, 

Natura partners

Talvi Mediacentrum, Vemo – Chauffeured Services 

De 2de editie van Deken van Miert penning

26 oktober 2018
We blikken terug op een geslaagde tweede editie van het Deken van Miert Penning Gala. Een sfeervolle avond waarin topambiance, topcatering, topentertainment, topkavels en een toppubliek samenkwamen op een unieke locatie. Dat kan alleen in Veghel. Veertig tafels en vierhonderd gasten met een gemeenschappelijk doel: sociaaleconomisch en maatschappelijk betrokken en trots zijn. Trots zij we op Vanderlande die de waardevolle Deken van Miert Penning in ontvangst heeft genomen.

De volledige opbrengst van het evenement en de belevenisveiling wordt besteed aan Natuurspeelpark Deken van Miert in het Julianapark in Veghel en het restauratiefonds van de Sint Lambertuskerk. Bekijk hier het videoverslag

Onze partners voor de tweede editie van het Deken van Miert Penning Gala
Sligro Food Group, HOBIJ, Vanderlande Industries, Bek 1 op 1 publiceren, New Brand Activators, Rabobank Uden-Veghel, Vast&Goed, Maison van den Boer, Familie Van Eerd, ASV, Rüttchen, Jumbo Supermarkten, HLB Van Daal, OZMO Cloud Communications, ING, Zenzo, Bouwbedrijf Van de Ven, IBN, Mars Nederland, Gemeente Meierijstad, Van de Beeten, Zanten, Swinkels Family Brewers, Staalbouw Hendriks, Hutten, Verano, roem events, Trendsetters, FysioMaatwerk, Leenders Architecten, Janssen & Janssen, Scanshare Solutions, Teugel Resort Uden, Fransen + Kanters, ROC De Leijgraaf, Brugmans Vloeren, Koflexwerk, ArteSoffitta, Actor Notarissen, Van Leiden Interieurs, WDP, Bestuur Franciscusparochie, Uitgeverij Talvi, Douwe Egberts, Stage Entertainment, KNVB, Kosters Lambertuskerk, Bijl- Van Urk Masters Paintings, The Duke, Claassen Uitvaartzorg, Marc van Kessel en BBF, Eyeweb, Familie Sondag, Mevr. M. van Heeswijk, Dhr. A. Velthausz, Dhr. M. van Kessel, Dhr. R. Bastiaanse, Dhr. W. Van de Donk, en alle vrijwilligers en donateurs.

De 1ste editie van Deken van Miert penning

Een terugblik op editie 2016
Het middenschip van onze prachtige Sint-Lambertuskerk was 14 oktober 2016 het decor voor een bijzondere gala-avond voor zakelijk-maatschappelijk Veghel: het Deken van Miert Penning Gala. Het was een avond waar topambiance, topcatering, topentertainment en een toppubliek elkaar ontmoetten. Aan 40 tafels namen 400 gasten plaats die getuigen waren van de winnaar van de allereerste ‘Deken van Miert Penning’: Mars. De opbrengst van editie 2016 is geheel bestemd voor de financiering van een rolstoelbus voor Veghelse zorginstanties en aan het Restauratiefonds Sint-Lambertuskerk.

Bekijk hier het fotoverslag

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.