Nieuws

Persberichten

Opbrengst Deken van Miert Penning Gala voor Stichting Kiosk Veghel

Reserveer nu uw tafel

Stichting Kiosk Veghel is hét goede doel waar de opbrengst van het derde Deken van Miert Penning Gala naar toe gaat. In de Koekbouw wordt vrijdag 8 maart het gala gehouden en de penning uitgereikt. Tafels zijn vanaf nu te reserveren. “Na vijf jaar komt er nu weer een top businessevent in een eigentijds jasje.”

De derde editie is na vijf ‘stille’ jaren in een nieuw jasje gestoken. “De opzet is iets anders én we hebben een nieuwe locatie: de Koekbouw aan de Noordkade. Het belooft een exclusief eigentijds topevenement voor geheel maatschappelijk ondernemend Meierijstad te worden. Met als hoogtepunt de uitreiking van de Deken van Miert Penning.” meldt het bestuur.

Wie ontvangt de Deken van Miert Penning 2024 en wordt de derde ‘Meierijstadse icoon’? Zeven jaar geleden werd de eerste Deken van Miert Penning uitgereikt door gastheer René Bastiaanse aan Mars. En ook de ongregatie van de Zusters Franciscanessen mochten een erepenning voor hun belangrijke levenswerk in ontvangst nemen. Tijdens het tweede gala in 2018 werd de penning toegekend en uitgereikt aan Vanderlande. Wie de derde penning in ontvangst zal nemen wordt bekend gemaakt tijdens het derde gala op vrijdag 8 maart 2024.

Goed doel
“Natuurlijk koppelen we ook deze editie een goed doel aan de avond”, meldt voorzitster Elsbeth Slippens. “De opbrengst van het gala komt geheel ten goede aan Stichting Kiosk Veghel.” De stichting is de drijvende kracht achter de nieuw te bouwen kiosk in het Julianapark. Zij willen meer reuring gaan brengen in het centraal gelegen Veghelse park. “Bovendien moet het een soort muziektempel gaan worden voor aanstormend talent.”

Tafel reserveren
Het aantal beschikbare tafels is beperkt. Wanneer u met uw bedrijf of organisatie geïnteresseerd bent dan bespreken we graag met u de mogelijkheden. Dit kan telefonisch via Paul van Dieperbeek, telefoon 06-41 28 55 50 of via mail sales@dekenvanmiertpenning.nl.

Het Deken van Miert Penning Gala gaat door

De derde editie van het Deken van Miert Penning Gala, oorspronkelijk gepland voor 30 oktober 2020, gaat plaatsvinden op 8 maart 2024. Door de Corona-pandemie is deze editie telkens uitgesteld. “We denken dat de tijd rijp is om dit bijzondere evenement voor en door Meierijstad weer op te pakken”, aldus het bestuur.

Opvang vluchtelingen
Het bestuur van de Stichting Deken van Miert Penning heeft er in februari 2022 voor gekozen om haar reserves in te zetten voor de opvang van vluchtelingen uit het door oorlog geteisterde Oekraïne. “In het licht van de huidige ontwikkelingen in Oekraïne kiezen wij er voor om de beschikbare reserves aan te wenden voor de opvang en het algemeen welzijn van de vluchtelingen in Meierijstad”, zegt voorzitter Elsbeth Slippens. “Geheel in de geest van de door Deken van Miert opgerichte orde Zusters Franciscanessen.”

Diverse activiteiten
De beschikbare gelden zijn ingezet voor onder andere de zomervakantie en de laatste activiteiten waren eind oktober. Een bezoek aan de bowlingbaan, het verzorgen van een springkussen achter het klooster, waterspelletjes, parasols, een vriezer die ook twee keer gevuld is met ijsjes, bezoek aan Hullie en Monckey Town. En als klap op de vuurpijl zijn 200 vluchtelingen uit Meierijstad volledig verzorgd naar de Efteling geweest.

8 maart 2024
Vrijdag 8 maart 2024 vindt de derde editie plaats van het Deken van Miert Penning Gala. In een nieuw jasje creëren we weer een netwerkevent in bijzondere sferen. We eren een icoon of organisatie die verdienstelijk is geweest op sociaal, economisch en maatschappelijk vlak en we dienen een maatschappelijk doel voor Meierijstad.

Tafels reserveren?
Heeft u interesse om dit event bij te wonen dan nemen wij graag contact met u op en bespreken dan graag de mogelijkheden. U kunt uw interesse tonen via sales@dekenvanmiertpenning.nl of door contact op te nemen met een van de bestuursleden die u hier vindt.

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.