Reserveer nu uw tafel voor het Deken van Miert Penning Gala

Stichting deken van Deken van Miert Penning stelt preview borrel uitHet Deken van Miert Penning Gala staat voor vrijdag 8 maart 2024 gepland in de grote evenementenzaal ‘De Koekbouw’ aan de Noordkade in Veghel. Vanaf nu zijn tafels te reserveren. U bent er toch ook bij?

De derde editie van dit Meierijstadse netwerk evenement stond oorspronkelijk gepland voor 2020. Gedwongen door de corona-pandemie werd het event tot nader order uitgesteld. “Nu is de tijd rijp om dit bijzondere evenement, voor en door Meierijstad, weer op te pakken”, vertelt voorzitter Elsbeth Slippens. Het bestuur van Stichting Deken van Miert Penning Gala heeft tijdens de pauze echter niet stil gezeten. Zo werd een deel van de beschikbare reserves van de stichting bijvoorbeeld gebruikt voor de opvang en het welzijn van vluchtelingen uit Oekraïne in Meierijstad.

Moderne opzet
Daarnaast is gewerkt aan een modernere opzet van het evenement. Dezelfde doelstellingen, het bieden van een podium voor een sociaal maatschappelijk business netwerk, maar in een meer eigentijds jasje. Het nieuwe Deken van Miert Penning Gala wordt een exclusief eigentijds topevenement voor geheel maatschappelijk ondernemend Meierijstad.

Reserveer tijdig uw tafel
Het aantal beschikbare tafels is beperkt. Wanneer u met uw bedrijf of organisatie geïnteresseerd bent dan bespreken we graag met u de mogelijkheden. Dit kan telefonisch via Paul van Dieperbeek, telefoon 06-41 28 55 50 of via mail sales@dekenvanmiertpenning.nl.

Uitreiking
Zeven jaar geleden werd de allereerste Deken van Miert Penning door gastheer René Bastiaanse uitgereikt aan Mars Veghel. De congregatie van de Zusters Franciscanessen mochten een erepenning voor hun belangrijke levenswerk in ontvangst nemen. Tijdens het tweede gala in 2018 werd de Penning toegekend en uitgereikt aan Vanderlande. Met de opbrengst van het eerste gala werd in 2016 een rolstoelbus voor de Meierijstadse zorginstellingen gefinancierd en de opbrengst van het tweede gala in 2018 ging naar de Natuurspeeltuin in het Veghelse Julianapark. Wie de derde penning in ontvangst neemt tijdens het derde gala op vrijdagavond 8 maart is natuurlijk de grote vraag. Het goede doel wordt binnenkort bekend gemaakt.

More Insights

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.