Het Deken van Miert Penning Gala gaat door

De derde editie van het Deken van Miert Penning Gala, oorspronkelijk gepland voor 30 oktober 2020, gaat plaatsvinden op 8 maart 2024. Door de Corona-pandemie is deze editie telkens uitgesteld. “We denken dat de tijd rijp is om dit bijzondere evenement voor en door Meierijstad weer op te pakken”, aldus het bestuur.

Opvang vluchtelingen
Het bestuur van de Stichting Deken van Miert Penning heeft er in februari 2022 voor gekozen om haar reserves in te zetten voor de opvang van vluchtelingen uit het door oorlog geteisterde Oekraïne. “In het licht van de huidige ontwikkelingen in Oekraïne kiezen wij er voor om de beschikbare reserves aan te wenden voor de opvang en het algemeen welzijn van de vluchtelingen in Meierijstad”, zegt voorzitter Elsbeth Slippens. “Geheel in de geest van de door Deken van Miert opgerichte orde Zusters Franciscanessen.”

Diverse activiteiten
De beschikbare gelden zijn ingezet voor onder andere de zomervakantie en de laatste activiteiten waren eind oktober. Een bezoek aan de bowlingbaan, het verzorgen van een springkussen achter het klooster, waterspelletjes, parasols, een vriezer die ook twee keer gevuld is met ijsjes, bezoek aan Hullie en Monckey Town. En als klap op de vuurpijl zijn 200 vluchtelingen uit Meierijstad volledig verzorgd naar de Efteling geweest.

8 maart 2024
Vrijdag 8 maart 2024 vindt de derde editie plaats van het Deken van Miert Penning Gala. In een nieuw jasje creëren we weer een netwerkevent in bijzondere sferen. We eren een icoon of organisatie die verdienstelijk is geweest op sociaal, economisch en maatschappelijk vlak en we dienen een maatschappelijk doel voor Meierijstad.

Tafels reserveren?
Heeft u interesse om dit event bij te wonen dan nemen wij graag contact met u op en bespreken dan graag de mogelijkheden. U kunt uw interesse tonen via sales@dekenvanmiertpenning.nl of door contact op te nemen met een van de bestuursleden die u hier vindt.

More Insights

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.