Opbrengst Deken van Miert Penning Gala voor Stichting Kiosk Veghel

Reserveer nu uw tafel

Stichting Kiosk Veghel is hét goede doel waar de opbrengst van het derde Deken van Miert Penning Gala naar toe gaat. In de voormalige kapel van de Zuster Franciscanessen wordt vrijdag 8 maart het gala gehouden en de penning uitgereikt. Er zijn nog slechts 3 tafels te reserveren en dan zitten we vol. “Na vijf jaar komt er nu weer een top businessevent in een eigentijds jasje.”

De derde editie is na vijf ‘stille’ jaren in een nieuw jasje gestoken. “De opzet is iets anders én we hebben een nieuwe locatie: de kapel van de Zusters Franciscanessen. Het belooft een exclusief eigentijds topevenement voor geheel maatschappelijk ondernemend Meierijstad te worden. Met als hoogtepunt de uitreiking van de Deken van Miert Penning.” meldt het bestuur.

Wie ontvangt de Deken van Miert Penning 2024 en wordt de derde ‘Meierijstadse icoon’? Zeven jaar geleden werd de eerste Deken van Miert Penning uitgereikt door gastheer René Bastiaanse aan Mars. En ook de congregatie van de Zusters Franciscanessen mochten een erepenning voor hun belangrijke levenswerk in ontvangst nemen. Tijdens het tweede gala in 2018 werd de penning toegekend en uitgereikt aan Vanderlande. Wie de derde penning in ontvangst zal nemen wordt bekend gemaakt tijdens het derde gala op vrijdag 8 maart 2024.

Goed doel
“Natuurlijk koppelen we ook deze editie een goed doel aan de avond”, meldt voorzitster Elsbeth Slippens. “De opbrengst van het gala komt geheel ten goede aan Stichting Kiosk Veghel.” De stichting is de drijvende kracht achter de nieuw te bouwen kiosk in het Julianapark. Zij willen meer reuring gaan brengen in het centraal gelegen Veghelse park. “Bovendien moet het een soort muziektempel gaan worden voor aanstormend talent.”

Tafel reserveren
Het aantal beschikbare tafels is beperkt. Wanneer u met uw bedrijf of organisatie geïnteresseerd bent dan bespreken we graag met u de mogelijkheden. Dit kan telefonisch via Paul van Dieperbeek, telefoon 06-41 28 55 50 of via mail sales@dekenvanmiertpenning.nl.

More Insights

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.